ΠŸΡ€ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚, ΡˆΠ°Π½ΠΎΠ²Π½Ρ– Ρ‡ΠΈΡ‚Π°Ρ‡Ρ–! Π― β€” ΠžΠ»Π΅ΠΊΡΡ–ΠΉ, Π°Π²Ρ‚ΠΎΡ€ Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π±Π»ΠΎΠ³Ρƒ ΠΏΡ€ΠΎ Π°Π»ΠΊΠΎΠ³ΠΎΠ»ΡŒΠ½Ρ– Π½Π°ΠΏΠΎΡ—. Π’ останній статті ΠΌΠΈ Π΄Π΅Ρ‚Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ розглянули ΠΏΠΎΡ‚ΡƒΠΆΠ½ΠΈΠΉ Π’Ρ–Ρ‚Π»Ρ– Ніл НСві Π‘Ρ‚Ρ€Π΅Π½Π΄ΠΆ Π›ΠΎΠ½Π΄ΠΎΠ½ Π”Ρ€Π°ΠΉ Π”ΠΆΠΈΠ½ (Whitley Neill Navy Strength London Dry Gin), Π΄Ρ–Π·Π½Π°Π²ΡˆΠΈΡΡŒ ΠΏΡ€ΠΎ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ особливості Ρ‚Π° Π½Π΅ΠΏΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ Ρ…Π°Ρ€Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€. Π‘ΡŒΠΎΠ³ΠΎΠ΄Π½Ρ– ΠΆ Ρ…ΠΎΡ‡Ρƒ запросити вас Π² Π·Π°Ρ…ΠΎΠΏΠ»ΡŽΡŽΡ‡Ρƒ ΠΏΠΎΠ΄ΠΎΡ€ΠΎΠΆ Ρƒ світ ягідних Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π² Ρ†Ρ–Ρ”Ρ— ΠΊΡƒΠ»ΡŒΡ‚ΠΎΠ²ΠΎΡ— ΠΌΠ°Ρ€ΠΊΠΈ.

Whitley Neill Π΄Π°Π²Π½ΠΎ Π·Π΄ΠΎΠ±ΡƒΠ»ΠΈ ΠΏΠΎΠΏΡƒΠ»ΡΡ€Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ завдяки своєму Ρ–Π½Π½ΠΎΠ²Π°Ρ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΎΠΌΡƒ ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄Ρƒ Π΄ΠΎ Π²ΠΈΡ€ΠΎΠ±Π½ΠΈΡ†Ρ‚Π²Π° Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ, особливо ΠΊΠΎΠ»ΠΈ ΠΌΠΎΠ²Π° ΠΉΠ΄Π΅ ΠΏΡ€ΠΎ ягідні Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚ΠΈ. Π―Π³Ρ–Π΄Π½Ρ– Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ Π²Ρ–Π΄ Whitley Neill Π΄Π°Ρ€ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ ΡƒΠ½Ρ–ΠΊΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ смаковий досвід, ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡŽΡ‡ΠΈ Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–Ρ— Π· Π΅ΠΊΠ·ΠΎΡ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΈΠΌΠΈ Π½ΠΎΡ‚Π°ΠΌΠΈ. Π£ Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ ΠΌΠ°Ρ‚Π΅Ρ€Ρ–Π°Π»Ρ– ΠΌΠΈ Π΄Π΅Ρ‚Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ розглянСмо, Ρ‡ΠΎΠΌΡƒ самС Ρ—Ρ… Π²Π°Ρ€Ρ‚ΠΎ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΎ Π²Π°ΡˆΠΎΡ— ΠΊΠΎΠ»Π΅ΠΊΡ†Ρ–Ρ—, Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ поглибимося Π² смакові відмінності ΠΌΡ–ΠΆ Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΈΠΌΠΈ Π²ΠΈΠ΄Π°ΠΌΠΈ Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ.

Π―Π³Ρ–Π΄Π½Ρ– Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ Whitley Neill

resized-image-1000 - 2024-11-20T145801.856.png

Π₯Π°Ρ€Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€Π½Ρ– смакові риси ягідних Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π²

Π―Π³Ρ–Π΄Π½Ρ– Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ, Π·ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΠ° Π²Ρ–Π΄ Whitley Neill, ΠΌΠ°ΡŽΡ‚ΡŒ Ρ…Π°Ρ€Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€Π½Ρ– риси, Ρ‰ΠΎ ΠΎΠ΄Ρ€Π°Π·Ρƒ ΠΏΡ€ΠΈΠ²Π΅Ρ€Ρ‚Π°ΡŽΡ‚ΡŒ ΡƒΠ²Π°Π³Ρƒ. Π—Π°ΠΌΡ–ΡΡ‚ΡŒ Π·Π²ΠΈΡ‡Π½ΠΈΡ… Ρ…Π²ΠΎΠΉΠ½ΠΈΡ… Π½ΠΎΡ‚ ялівця, які Π΄ΠΎΠΌΡ–Π½ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Ρƒ класичних Π΄ΠΆΠΈΠ½Π°Ρ…, Ρ†Ρ– Π½Π°ΠΏΠΎΡ— Π²Ρ–Π΄ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Π½ΠΎΠ²ΠΈΠΉ спСктр Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΡ… смаків. Π”ΠΆΠΈΠ½ΠΈ, Π·Π±Π°Π³Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– ягодами, як ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠ»ΠΎ, ΠΌΠ°ΡŽΡ‚ΡŒ яскраву кислинку Ρ‚Π° Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΈΠΉ солодкий післясмак, Ρ‰ΠΎ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” напою лСгкості Ρ‚Π° свіТості.

  • Π€Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²Π° Π»Π΅Π³ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ: ягоди Π½Π°Π΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ Π½Ρ–ΠΆΠ½ΠΈΠΉ, Π°Π»Π΅ Π²ΠΈΡ€Π°Π·Π½ΠΈΠΉ смак, який Π½Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°Ρ” Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π², Π° лишС Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” Ρ—ΠΌ Π³Π°Ρ€ΠΌΠΎΠ½Ρ–Ρ—.

  • Баланс кислинки Ρ‚Π° солодощі: ягідні Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ збалансовані ΠΌΡ–ΠΆ ΠΊΠΈΡΠ»ΠΎΡ‚ΠΎΡŽ Ρ‚Π° ΠΏΡ€ΠΈΡ€ΠΎΠ΄Π½ΠΎΡŽ ΡΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ ΠΏΠ»ΠΎΠ΄Ρ–Π².

Π¦Ρ– особливості Ρ€ΠΎΠ±Π»ΡΡ‚ΡŒ ягідні Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ Π²Ρ–Π΄ Whitley Neill Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΈΠΌ Π²ΠΈΠ±ΠΎΡ€ΠΎΠΌ для Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚Π΅Π»Ρ–Π² Π½ΠΎΠ²ΠΈΡ… смакових Π²Ρ–Π΄Ρ‡ΡƒΡ‚Ρ‚Ρ–Π².

Π―ΠΊ Ρ€Ρ–Π·Π½Ρ– ягоди Π²ΠΏΠ»ΠΈΠ²Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Π½Π° загальний смаковий ΠΏΡ€ΠΎΡ„Ρ–Π»ΡŒ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ?

КоТна ягода Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” свій Π½Π΅ΠΏΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ€Π½ΠΈΠΉ Π²Ρ–Π΄Ρ‚Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π΄ΠΎ смаку Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ, роблячи ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΡˆΠΈΠΌ Ρ– Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²Ρ–ΡˆΠΈΠΌ. Наприклад:

  • Малина Π²Π½ΠΎΡΠΈΡ‚ΡŒ Π² Π΄ΠΆΠΈΠ½ яскраву кислинку Ρ‚Π° ΡΠ²Ρ–ΠΆΡ–ΡΡ‚ΡŒ, роблячи ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌ для спСкотних Π΄Π½Ρ–Π².

  • ОТина Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” Π³Π»ΠΈΠ±ΠΈΠ½ΠΈ Ρ– Π·Π»Π΅Π³ΠΊΠ° Ρ‚Π΅Ρ€ΠΏΠΊΠΈΠΉ смак, Ρ‰ΠΎ Π½Π°Π΄Π°Ρ” напою ΠΏΠ΅Π²Π½ΠΎΡ— витончСності.

Π‘ΠΌΠ°ΠΊΠΈ ягід Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Π· класичними Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Π°ΠΌΠΈ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ, Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΌΠΈ як ΡΠ»Ρ–Π²Π΅Ρ†ΡŒ, ΠΊΠΎΡ€Ρ–Π°Π½Π΄Ρ€ Ρ‚Π° цитрусові, Ρ‰ΠΎ Π½Π°Π΄Π°Ρ” напою Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎΡˆΠ°Ρ€ΠΎΠ²Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Ρ– ΠΏΡ€ΠΈΡ”ΠΌΠ½Ρƒ ΠΎΠΊΡ€ΡƒΠ³Π»Ρ–ΡΡ‚ΡŒ.

Π―ΠΊ ягідний Π΄ΠΆΠΈΠ½ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π· Ρ‚ΠΎΠ½Ρ–ΠΊΠΎΠΌ?

Π―Π³Ρ–Π΄Π½Ρ– Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ, особливо Ρ‚Ρ–, Ρ‰ΠΎ Π½Π°Π»Π΅ΠΆΠ°Ρ‚ΡŒ Π΄ΠΎ Π»Ρ–Π½Ρ–Ρ— Whitley Neill, Π²Ρ€Π°ΠΆΠ°ΡŽΡ‚ΡŒ своїм поєднанням Π· Ρ‚ΠΎΠ½Ρ–ΠΊΠΎΠΌ. Завдяки ΠΏΡ€ΠΈΡ€ΠΎΠ΄Π½ΠΈΠΌ Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΌ Π½ΠΎΡ‚Π°ΠΌ, Π²ΠΎΠ½ΠΈ ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡŽΡ‚ΡŒ Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ баланс Π· Π³Ρ–Ρ€ΠΊΠΎΡ‚ΠΎΡŽ Ρ‚Π° Π»Π΅Π³ΠΊΠΈΠΌ цитрусовим Π²Ρ–Π΄Ρ‚Ρ–Π½ΠΊΠΎΠΌ Ρ‚ΠΎΠ½Ρ–ΠΊΠ°.

  • Π‘Π²Ρ–ΠΆΡ–ΡΡ‚ΡŒ: Π΄ΠΎΠ΄Π°ΡŽΡ‡ΠΈ Ρ‚ΠΎΠ½Ρ–ΠΊ Π΄ΠΎ ягідного Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ, Π²ΠΈ ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΡƒΡ”Ρ‚Π΅ Ρ‰Π΅ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠ΅ відчуття лСгкості Ρ‚Π° свіТості, Ρ‰ΠΎ Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ Ρ†Π΅ΠΉ Π½Π°ΠΏΡ–ΠΉ Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΈΠΌ для Π»Ρ–Ρ‚Π½Ρ–Ρ… Π²Π΅Ρ‡ΠΎΡ€Ρ–Π².

  • Π†Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ баланс: ягідні Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ Π²Ρ–Π΄ Whitley Neill ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡŽΡ‚ΡŒ Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΈΠΉ симбіоз Π· Ρ‚ΠΎΠ½Ρ–ΠΊΠΎΠΌ, ΠΏΡ–Π΄ΠΊΡ€Π΅ΡΠ»ΡŽΡŽΡ‡ΠΈ Π½Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π°Π»ΡŒΠ½Ρ– смакові Π½ΠΎΡ‚ΠΊΠΈ Π±Π΅Π· пСрСвантаТСння.

Π§ΠΈΡ‚Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ: Whitley Neill Original London Dry Gin | Whitley Neill Connoisseur’s Cut | Π”ΠΆΠΈΠ½ Whitley Neill Π· Ρ‚Ρ€ΠΎΠΏΡ–Ρ‡Π½ΠΈΠΌΠΈ смаками

Π―ΠΊ ягоди Π΄ΠΎΠ΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ свіТості Ρ‚Π° Π³Π»ΠΈΠ±ΠΈΠ½ΠΈ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρƒ Π² Π΄ΠΆΠΈΠ½?

Π―Π³Ρ–Π΄Π½Ρ– Скстракти, якими Π·Π±Π°Π³Π°Ρ‡Π΅Π½Ρ– Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ, Π΄ΠΎΠ΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈΡ‡Π½Ρƒ Π³Π»ΠΈΠ±ΠΈΠ½Ρƒ, Ρ‰ΠΎ Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½ ΠΊΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΠΊ Π½Π΅ Ρ‚Ρ–Π»ΡŒΠΊΠΈ ΠΏΡ€ΠΈΡ”ΠΌΠ½ΠΈΠΌ, Π°Π»Π΅ ΠΉ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΌ. Π›Π΅Π³ΠΊΠΈΠΉ Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ Π² ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½Π°Π½Π½Ρ– Π· цитрусовими Ρ‚Π° Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ спСціями Π²Ρ–Π΄ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°Ρ” Π½ΠΎΠ²Ρ– Π²Ρ–Π΄Ρ‚Ρ–Π½ΠΊΠΈ смаку.

  • Π‘Π²Ρ–ΠΆΡ–ΡΡ‚ΡŒ: ягоди Π΄ΠΎΠ΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ відчуття лСгкості Ρ– ΠΏΡ€ΠΎΡ…ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΈ.

  • Π“Π»ΠΈΠ±ΠΈΠ½Π°: Π² Ρ‚ΠΎΠΉ ΠΆΠ΅ час Ρ—Ρ… Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Π½Π°Π΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ багатства, завдяки Ρ‡ΠΎΠΌΡƒ Π²Ρ–Π½ Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠ°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ ΠΏΡ€ΠΈΠ²Π°Π±Π»ΠΈΠ²ΠΈΠΌ Ρ– складним Π½Π° смак.

Π―ΠΊΡ– ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»Ρ– Π½Π°ΠΉΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚ΡŒ для ягідних Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π²?

Π―Π³Ρ–Π΄Π½Ρ– Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ Π²Ρ–Π΄ Whitley Neill β€” Ρ†Π΅ Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ для Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠΌΠ°Π½Ρ–Ρ‚Π½ΠΈΡ… ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»Ρ–Π², Ρ‰ΠΎ Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚ΡŒ для Π²Π΅Ρ‡Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ Π°Π±ΠΎ ΡΠ²ΡΡ‚ΠΊΡƒΠ²Π°Π½ΡŒ. Ось ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° популярних Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚Ρ–Π²:

  • Gin & Tonic: класика ΠΆΠ°Π½Ρ€Ρƒ, Π΄Π΅ ягідний Π΄ΠΆΠΈΠ½ Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π· Ρ‚ΠΎΠ½Ρ–ΠΊΠΎΠΌ.

  • Berry Collins: Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚ класичного Tom Collins Π· ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΎΠ²ΠΈΠΌ Π°Π±ΠΎ ΠΎΠΆΠΈΠ½ΠΎΠ²ΠΈΠΌ Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΎΠΌ.

  • Berry Martini: смачний, Π»Π΅Π³ΠΊΠΈΠΉ ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»ΡŒ Π· ягідним Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΎΠΌ, який Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ для святкових Π²Π΅Ρ‡ΠΎΡ€Ρ–Π².

Π―Π³Ρ–Π΄Π½Ρ– Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ Whitley Neill Π΄Π°Ρ€ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ споТивачам Π½Π΅ лишС смакову насолоду, Π° ΠΉ Π±Π΅Π·Π»Ρ–Ρ‡ моТливостСй для СкспСримСнтів Π· коктСйлями. Π’ΠΎΠ½ΠΈ Π΄ΠΎΠ΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ напоям свіТості, Π³Π»ΠΈΠ±ΠΈΠ½ΠΈ Ρ‚Π° СлСгантності. Π―ΠΊ Ρ€Π΅Π·ΡƒΠ»ΡŒΡ‚Π°Ρ‚, Ρ†Ρ– Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ β€” Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Π²ΠΈΠ±Ρ–Ρ€ для Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚Π΅Π»Ρ–Π² ΠΎΡ€ΠΈΠ³Ρ–Π½Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΡ… Ρ– Π³Π°Ρ€ΠΌΠΎΠ½Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΡ… смаків.

Whitley Neill Raspberry Gin

Π―ΠΊ смак ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Ρƒ Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–?

Whitley Neill Raspberry Gin (Π”ΠΆΠΈΠ½ Π’Ρ–Ρ‚Π»Ρ– Ніл Малина) Π²Ρ–Π΄Ρ€Ρ–Π·Π½ΡΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ особливим ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΎΠΌ Π΄ΠΎ Ρ–Π½Ρ‚Π΅Π³Ρ€Π°Ρ†Ρ–Ρ— ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ Π² Π½Π°ΠΏΡ–ΠΉ. Малина Π½Π΅ просто Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” свіТості β€” Ρ—Ρ— ΠΏΡ€ΠΈΡ€ΠΎΠ΄Π½Π° кислинка Π³Π°Ρ€ΠΌΠΎΠ½Ρ–ΠΉΠ½ΠΎ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π· Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Π°ΠΌΠΈ, ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡŽΡ‡ΠΈ Π½Π΅ΠΏΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ€Π½Ρƒ Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²Ρƒ ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ·ΠΈΡ†Ρ–ΡŽ.

  • Яскравий Ρ– свіТий смак: ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½Π° Π½Π°Π΄Π°Ρ” Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ Π»Π΅Π³ΠΊΠΎΡ— кислинки, Ρ‰ΠΎ Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ ΠΏΡ€ΠΈΡ”ΠΌΠ½ΠΈΠΌ Π½Π° смак.

  • Π‘ΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΊΠΈΠΉ післясмак: післясмак ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ Π΄Π°Ρ” Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²Ρƒ Π·Π±Π°Π»Π°Π½ΡΠΎΠ²Π°Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ, Π½Π΅ Π½Π°Π²Π°Π½Ρ‚Π°ΠΆΡƒΡŽΡ‡ΠΈ смак.

Π‘ΡƒΠ΄Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΎ: Π”ΠΆΠΈΠ½ Whitley Neill Π· ΠΊΠ²Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ Ρ‚Π° Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ смаками | Π”ΠΆΠΈΠ½ Whitley Neill Π· пряним смаком | Π”ΠΆΠΈΠ½ Whitley Neill Π·Ρ– свіТим смаком

Π―ΠΊ Ρ†Π΅ΠΉ Π΄ΠΆΠΈΠ½ Π²Ρ–Π΄Ρ€Ρ–Π·Π½ΡΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π²Ρ–Π΄ Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… ягідних Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π²?

ΠŸΠΎΡ€Ρ–Π²Π½ΡΠ½ΠΎ Π· Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ Π΄ΠΆΠΈΠ½Π°ΠΌΠΈ, Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΌΠΈ як Beefeater Pink Π°Π±ΠΎ Bombay Sapphire Pink, Whitley Neill Raspberry Gin ΠΌΠ°Ρ” Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ ΠΏΡ€ΠΈΡ€ΠΎΠ΄Π½ΠΈΠΉ смак ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ, Ρ‰ΠΎ Π½Π΅ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π±ΠΈΠ²Π°Ρ” основні Π²Ρ–Π΄Ρ‚Ρ–Π½ΠΊΠΈ ялівця Ρ‚Π° цитрусових.

  • ΠŸΠΎΡ€Ρ–Π²Π½ΡΠ½Π½Ρ: Ρ–Π½ΡˆΡ– ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΎΠ²Ρ– Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ часто Π²Ρ–Π΄Ρ‡ΡƒΠ²Π°ΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Π·Π°Π½Π°Π΄Ρ‚ΠΎ солодкими, Ρƒ Ρ‚ΠΎΠΉ час як Whitley Neill ΡƒΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΡƒΡ” Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ баланс ΠΌΡ–ΠΆ ΡΠΎΠ»ΠΎΠ΄ΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŽ Ρ– кислинкою.

  • Π£Π½Ρ–ΠΊΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Ρ…Π°Ρ€Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€: Whitley Neill використовує якісні Скстракти ягід, Ρ‰ΠΎ Π΄Π°Ρ” Ρ—ΠΌ ΠΌΠΎΠΆΠ»ΠΈΠ²Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Π·Π±Π΅Ρ€Π΅Π³Ρ‚ΠΈ Π½Π°Ρ‚ΡƒΡ€Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ смак ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ Π±Π΅Π· Π·Π°ΠΉΠ²ΠΈΡ… Π΄ΠΎΠ±Π°Π²ΠΎΠΊ.

Π―ΠΊΡ– ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»Ρ– Π· ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΎΠ²ΠΈΠΌ Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΎΠΌ ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚ΡŒ для ΡΠ²ΡΡ‚ΠΊΡƒΠ²Π°Π½ΡŒ Π°Π±ΠΎ Π²Π΅Ρ‡Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ?

  • Raspberry Gin Fizz: Π΄ΠΎΠ΄Π°ΠΉΡ‚Π΅ ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π΄ΠΆΠΈΠ½ Ρƒ класичний Gin Fizz, Ρ‰ΠΎΠ± створити Π½Π΅Π·Π°Π±ΡƒΡ‚Π½Ρ–ΠΉ ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»ΡŒ.

  • Berry Mule: Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚ для святкових Π²Π΅Ρ‡Ρ–Ρ€ΠΎΠΊ Π· додаванням свіТого Π»Π°ΠΉΠΌΡƒ Ρ‚Π° ΠΌ'яти.

Π―ΠΊΡ– Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Ρ‰Π΅ ΠΌΠΎΠΆΠ½Π° ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π· ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΎΠ²ΠΈΠΌ Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΎΠΌ?

Π”ΠΎ ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΎΠ²ΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚ΡŒ цитрусові, Π±Π°Π·ΠΈΠ»Ρ–ΠΊ Π°Π±ΠΎ Π½Π°Π²Ρ–Ρ‚ΡŒ Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€, Ρ‰ΠΎ ΠΏΡ–Π΄ΠΊΡ€Π΅ΡΠ»ΠΈΡ‚ΡŒ кислинку Ρ‚Π° ΡΠ²Ρ–ΠΆΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΌΠ°Π»ΠΈΠ½ΠΈ, ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡŽΡ‡ΠΈ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΡˆΠΈΠΉ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚.

resized-image-1000 - 2024-11-20T145924.721.png

Whitley Neill Blackberry Gin

Π―ΠΊ смак ΠΎΠΆΠΈΠ½ΠΈ Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π² Blackberry Gin?

ОТина Π² Whitley Neill Blackberry Gin (Π”ΠΆΠΈΠ½ Π’Ρ–Ρ‚Π»Ρ– Ніл ОТина) Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ Π³Π»ΠΈΠ±ΠΎΠΊΠΈΠΉ, ΠΌΠ°ΠΉΠΆΠ΅ лСдь ΠΏΠΎΠΌΡ–Ρ‚Π½ΠΈΠΉ Ρ‚Π΅Ρ€ΠΏΠΊΠΈΠΉ смак, Ρ‰ΠΎ Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΌ для ΠΏΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠ²ΡƒΠ²Π°Ρ‡Ρ–Π² Ρ–Π½Ρ‚Π΅Π½ΡΠΈΠ²Π½Ρ–ΡˆΠΈΡ… Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΡ… Π½ΠΎΡ‚.

  • Π’Π΅Ρ€ΠΏΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΎΠΆΠΈΠ½ΠΈ: Π²ΠΎΠ½Π° Π½Π°Π΄Π°Ρ” Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ Π΄ΡƒΠΆΠ΅ Π²ΠΈΡ‚ΠΎΠ½Ρ‡Π΅Π½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ– складного смаку.

  • Π‘ΠΊΠ»Π°Π΄Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρƒ: ΠΎΠΆΠΈΠ½Π° Π³Π°Ρ€ΠΌΠΎΠ½Ρ–ΠΉΠ½ΠΎ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π· Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ Π½ΠΎΡ‚Π°ΠΌΠΈ, ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡŽΡ‡ΠΈ Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΈΠΉ комплСкс Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρ–Π².

Π―ΠΊ Π½Π° смак Π²ΠΏΠ»ΠΈΠ²Π°Ρ” додавання Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ Π² класичні Π½Π°ΠΏΠΎΡ—, Ρ‚Π°ΠΊΡ– як Gin & Tonic?

Додавання Blackberry Gin Π² Gin & Tonic ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡ” Π½Π΅Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½Ρƒ Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²Ρƒ ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ·ΠΈΡ†Ρ–ΡŽ. Π¦Π΅ΠΉ Π΄ΠΆΠΈΠ½ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” напою Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΉ Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π²Ρ–Π΄Ρ‚Ρ–Π½ΠΎΠΊ, який Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π½Π°Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ насичСним Ρ– смачним.

Π―ΠΊ Π²Ρ–Π΄Ρ€Ρ–Π·Π½ΡΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Whitley Neill Blackberry Gin Π²Ρ–Π΄ Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… Π±Ρ€Π΅Π½Π΄Ρ–Π² Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ?

ΠŸΠΎΡ€Ρ–Π²Π½ΡΠ½ΠΎ Π· Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ Π±Ρ€Π΅Π½Π΄Π°ΠΌΠΈ, Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΌΠΈ як Hendrick's Midsummer Solstice, Whitley Neill Blackberry Gin ΠΌΠ°Ρ” Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ Π²ΠΈΡ€Π°Π·Π½Ρƒ ягодову основу, яка Π΄Π°Ρ€ΡƒΡ” Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ Π³Π»ΠΈΠ±ΠΎΠΊΠΈΠΉ Ρ– збалансований смак. Π¦Π΅ дозволяє ΠΉΠΎΠΌΡƒ виділятися Π½Π° Ρ„ΠΎΠ½Ρ– Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π², Π΄ΠΎΠ΄Π°ΡŽΡ‡ΠΈ Π½Π΅ΠΏΠΎΠ²Ρ‚ΠΎΡ€Π½Ρƒ Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²Ρƒ Π½ΠΎΡ‚ΠΊΡƒ.

Π―Π³Ρ–Π΄Π½Ρ– Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΈ Whitley Neill β€” Ρ†Π΅ справТній Π²ΠΈΠ±ΡƒΡ… смаків Ρ– Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρ–Π², Ρ‰ΠΎ Π΄Π°Ρ€ΡƒΡŽΡ‚ΡŒ Π½Π΅ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²Π΅Ρ€ΡˆΠ΅Π½Ρƒ ΡΠ²Ρ–ΠΆΡ–ΡΡ‚ΡŒ Ρ– Π΅Π»Π΅Π³Π°Π½Ρ‚Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠΌΡƒ ΠΊΠΎΠ²Ρ‚ΠΊΡƒ. Малина, ΠΎΠΆΠΈΠ½Π°, Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Π· класичним Π΄ΠΆΠΈΠ½ΠΎΠΌ, Π²Ρ–Π΄ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°ΡŽΡ‡ΠΈ Π½ΠΎΠ²Ρ– Π³ΠΎΡ€ΠΈΠ·ΠΎΠ½Ρ‚ΠΈ для ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»Ρ–Π². Π§ΠΈ Π½Π΅ Π²Π°Ρ€Ρ‚ΠΎ Π²Π°ΠΌ спробувати Ρ†Ρ– Скстравагантні смаки Π½Π° наступній Π²Π΅Ρ‡Ρ–Ρ€Ρ†Ρ–?

ΠΠ°ΡΡ‚ΡƒΠΏΠ½ΠΎΡŽ Ρ‚Π΅ΠΌΠΎΡŽ, яку ΠΌΠΈ розглянСмо, Π±ΡƒΠ΄Π΅ дослідТСння особливостСй Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΈΡ… цитрусових Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π² Π’Ρ–Ρ‚Π»Ρ– Ніл, Π° Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ Ρ—Ρ…Π½Ρ–Ρ… ΡƒΠ½Ρ–ΠΊΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΡ… властивостСй ΠΏΡ€ΠΈ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½Π°Π½Π½Ρ– Π· Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Π°ΠΌΠΈ для створСння Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΈΡ… ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»Ρ–Π².