ΠŸΡ€ΠΈΠ²Ρ–Ρ‚! МСнС Π·Π²Π°Ρ‚ΠΈ ΠžΠ»Π΅ΠΊΡΡ–ΠΉ, я β€” Π°Π²Ρ‚ΠΎΡ€ Π±Π»ΠΎΠ³Ρƒ, Ρ‰ΠΎ присвячСний світу Π°Π»ΠΊΠΎΠ³ΠΎΠ»ΡŒΠ½ΠΈΡ… Π½Π°ΠΏΠΎΡ—Π². Π’ Ρ†ΡŒΠΎΠΌΡƒ Ρ†ΠΈΠΊΠ»Ρ– статСй ΠΌΠΈ Π΄Π΅Ρ‚Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ розглянСмо Ρ€Ρ–Π·Π½Ρ– Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚ΠΈ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π² Π±Ρ€Π΅Π½Π΄Ρƒ Whitley Neill, ΠΏΠΎΡ‡ΠΈΠ½Π°ΡŽΡ‡ΠΈ Π· ΠΎΡ€ΠΈΠ³Ρ–Π½Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎΠ³ΠΎ London Dry Gin. Π¦Π΅ΠΉ Π±Ρ€Π΅Π½Π΄ Π²ΠΆΠ΅ став справТнім символом Ρƒ світі алкоголю, Ρ– ΡΡŒΠΎΠ³ΠΎΠ΄Π½Ρ– ΠΌΠΈ спробуємо розібратися, Ρ‰ΠΎ самС Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ Whitley Neill Original London Dry Gin Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΌ популярним сСрСд Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚Π΅Π»Ρ–Π² Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ. Π£ ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠΌΡƒ Ρ€ΠΎΠ·Π΄Ρ–Π»Ρ– Π²ΠΈ Π·Π½Π°ΠΉΠ΄Π΅Ρ‚Π΅ Π½Π΅ лишС Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²Ρƒ Ρ–ΡΡ‚ΠΎΡ€Ρ–ΡŽ ΠΏΡ€ΠΎ Ρ†Π΅ΠΉ Π½Π°ΠΏΡ–ΠΉ, Π°Π»Π΅ ΠΉ Ρ€Π΅ΠΊΠΎΠΌΠ΅Π½Π΄Π°Ρ†Ρ–Ρ— Ρ‰ΠΎΠ΄ΠΎ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, як ΠΏΡ€Π°Π²ΠΈΠ»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ дСгустувати Ρ‚Π° використовувати Π² коктСйлях.

Π©ΠΎ відрізняє Whitley Neill Original London Dry Gin Π²Ρ–Π΄ Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… Π»ΠΎΠ½Π΄ΠΎΠ½ΡΡŒΠΊΠΈΡ… сухих Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π²?

Whitley Neill Original London Dry Gin (Π’Ρ–Ρ‚Π»Ρ– Ніл ΠžΡ€Ρ–Π΄ΠΆΡ–Π½Π°Π» Π›ΠΎΠ½Π΄ΠΎΠ½ Π”Ρ€Π°ΠΉ Π”ΠΆΠΈΠ½) β€” Ρ†Π΅ класичний прСдставник лондонського ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŽ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ, ΠΎΠ΄Π½Π°ΠΊ Π²Ρ–Π½ ΠΌΠ°Ρ” ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° ΡƒΠ½Ρ–ΠΊΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΡ… рис, Ρ‰ΠΎ Π²ΠΈΠ΄Ρ–Π»ΡΡŽΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ сСрСд Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… Π²ΠΈΡ€ΠΎΠ±Π½ΠΈΠΊΡ–Π² Ρ†Ρ–Ρ”Ρ— ΠΊΠ°Ρ‚Π΅Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ—. Π—ΠΎΠΊΡ€Π΅ΠΌΠ°, Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΡ–ΡΡ‚ΡŒ Π»ΠΎΠ½Π΄ΠΎΠ½ΡΡŒΠΊΠΈΡ… сухих Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π², Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… як Beefeater Π°Π±ΠΎ Tanqueray, Π²ΠΈΠ³ΠΎΡ‚ΠΎΠ²Π»ΡΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Π· Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΠΌ Π½Π°Π±ΠΎΡ€ΠΎΠΌ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π², Π²ΠΊΠ»ΡŽΡ‡Π°ΡŽΡ‡ΠΈ ΡΠ»Ρ–Π²Π΅Ρ†ΡŒ, ΠΊΠΎΡ€Ρ–Π°Π½Π΄Ρ€ Ρ– цитрусові. АлС Whitley Neill Π΄ΠΎΠΏΠΎΠ²Π½ΡŽΡ” Ρ†Π΅ΠΉ список Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Π°ΠΌΠΈ, Ρ‰ΠΎ Π½Π°Π΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ смаку Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ Π΅ΠΊΠ·ΠΎΡ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΈΠΉ Ρ…Π°Ρ€Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€.

resized-image-1000 - 2024-11-20T131811.088.png

Π£ Ρ‚ΠΎΠΉ час як Ρ–Π½ΡˆΡ– Π±Ρ€Π΅Π½Π΄ΠΈ Π·ΠΎΡΠ΅Ρ€Π΅Π΄ΠΆΡƒΡŽΡ‚ΡŒΡΡ Π½Π° суворому Π΄ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Π½Π½Ρ– Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉ, Whitley Neill Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” Π΄ΠΎ свого Ρ€Π΅Ρ†Π΅ΠΏΡ‚Ρƒ Ρ‚Π°ΠΊΡ– ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚ΠΈ, як Π°ΠΊΠ°Ρ†Ρ–Ρ”Π²ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π΄ Π°Π±ΠΎ ΠΊΠΎΡ€Ρ–Π½ΡŒ Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Ρƒ, Ρ‰ΠΎ Π½Π°Π΄Π°ΡŽΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠΌΡƒ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ ΠΌ'який Ρ– Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ Ρ…Π°Ρ€Π°ΠΊΡ‚Π΅Ρ€. Π’Π°ΠΊΡ– Ρ–Π½Π½ΠΎΠ²Π°Ρ†Ρ–Ρ— Ρ€ΠΎΠ±Π»ΡΡ‚ΡŒ Ρ†Π΅ΠΉ Π΄ΠΆΠΈΠ½ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΈΠΌ Π½Π΅ лишС для ΠΏΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠ²ΡƒΠ²Π°Ρ‡Ρ–Π² класичних Π½Π°ΠΏΠΎΡ—Π², Π°Π»Π΅ ΠΉ для Ρ‚ΠΈΡ…, Ρ…Ρ‚ΠΎ ΡˆΡƒΠΊΠ°Ρ” Π½ΠΎΠ²Ρ– смакові відчуття.

Π©Π΅ ΠΎΠ΄Π½Ρ–Ρ”ΡŽ ваТливою Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŽ Ρ” Π½Π°ΡΠ²Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ високої градусності Ρƒ Whitley Neill Original London Dry Gin (43%), Ρ‰ΠΎ Π΄Π°Ρ” ΠΉΠΎΠΌΡƒ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ Π²ΠΈΡ€Π°Π·Π½ΠΈΠΉ смак Ρƒ порівнянні Π· Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ Π΄ΠΆΠΈΠ½Π°ΠΌΠΈ Ρ†Ρ–Ρ”Ρ— ΠΊΠ°Ρ‚Π΅Π³ΠΎΡ€Ρ–Ρ—, Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΌΠΈ як Bombay Sapphire (40%).
Whitley Neill Original London Dry Gin Π½Π΅ просто Π΄ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉ лондонського ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŽ, Π° ΠΉ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” Π΅Π»Π΅ΠΌΠ΅Π½Ρ‚ΠΈ Ρ–Π½Π½ΠΎΠ²Π°Ρ†Ρ–ΠΉ Ρ‚Π° ΡƒΠ½Ρ–ΠΊΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΡ… Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π², Ρ‰ΠΎ відрізняє ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π²Ρ–Π΄ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… Π±Ρ€Π΅Π½Π΄Ρ–Π² як Beefeater Ρ‚Π° Tanqueray.

Π―ΠΊ процСс виготовлСння Π’Ρ–Ρ‚Π»Ρ– Ніл ΠžΡ€Ρ–Π΄ΠΆΡ–Π½Π°Π» Π›ΠΎΠ½Π΄ΠΎΠ½ Π”Ρ€Π°ΠΉ Π”ΠΆΠΈΠ½ Π²ΠΏΠ»ΠΈΠ²Π°Ρ” Π½Π° ΠΉΠΎΠ³ΠΎ смак?

ΠŸΡ€ΠΎΡ†Π΅Ρ виготовлСння Whitley Neill Original London Dry Gin Ρ” Π²ΠΈΡ‚ΠΎΠ½Ρ‡Π΅Π½ΠΈΠΌ мистСцтвом, Ρ‰ΠΎ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡ” Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉΠ½Ρ– ΠΌΠ΅Ρ‚ΠΎΠ΄ΠΈ Ρ– сучасні ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈ. Π’Π°ΠΆΠ»ΠΈΠ²ΠΈΠΌ Π΅Ρ‚Π°ΠΏΠΎΠΌ Ρ” ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π³ΠΎΠ½ΠΊΠ° сировини Π² ΠΌΡ–Π΄Π½ΠΈΡ… ΠΊΡƒΠ±Π°Ρ…, Ρ‰ΠΎ дозволяє Ρ‚ΠΎΡ‡Π½ΠΎ ΠΊΠΎΠ½Ρ‚Ρ€ΠΎΠ»ΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρ‚Π΅ΠΌΠΏΠ΅Ρ€Π°Ρ‚ΡƒΡ€Ρƒ Ρ– виділСння Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΈΡ… ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚Ρ–Π².

ΠžΡΠΎΠ±Π»ΠΈΠ²Ρ–ΡΡ‚ΡŽ Π²ΠΈΡ€ΠΎΠ±Π½ΠΈΡ†Ρ‚Π²Π° Ρ” використання ΠΌΠ΅Ρ‚ΠΎΠ΄Ρ–Π² Β«ΠΌΠ°Π»ΠΈΡ… ΠΏΠ°Ρ€Ρ‚Ρ–ΠΉΒ», Ρ‰ΠΎ дозволяє Π·Π±Π΅Ρ€Π΅Π³Ρ‚ΠΈ високу ΡΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ Π½Π° ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠΌΡƒ Π΅Ρ‚Π°ΠΏΡ– Π²ΠΈΡ€ΠΎΠ±Π½ΠΈΡ†Ρ‚Π²Π°. Π¦Π΅ Π΄Π°Ρ” Π·ΠΌΠΎΠ³Ρƒ максимально Π²ΠΈΡ‡Π°Π²ΠΈΡ‚ΠΈ всі ΠΌΠΎΠΆΠ»ΠΈΠ²Ρ– Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈ Π· ΠΊΠΎΠΆΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Π°, Ρ‰ΠΎ Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ смак Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ Π½Π°Π΄Π·Π²ΠΈΡ‡Π°ΠΉΠ½ΠΎ чистим Ρ– збалансованим.

ΠšΡ€Ρ–ΠΌ Ρ‚ΠΎΠ³ΠΎ, Π² процСсі виготовлСння особливу Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ Π²Ρ–Π΄Ρ–Π³Ρ€Π°Ρ” часу Π²ΠΈΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠΊΠΈ. Π₯ΠΎΡ‡Π° Whitley Neill Π½Π΅ ΠΏΡ€ΠΎΡ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΎΡ— Π²ΠΈΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠΊΠΈ Π² Π±ΠΎΡ‡ΠΊΠ°Ρ…, додавання Π΅ΠΊΠ·ΠΎΡ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΈΡ… Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π², Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… як Π°ΠΊΠ°Ρ†Ρ–Ρ”Π²ΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π΄ Ρ‚Π° Ρ†Π΅Π΄Ρ€Π° цитрусових, Π½Π°Π΄Π°Ρ” Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ Π³Π»ΠΈΠ±ΠΈΠ½Ρƒ смаку Π±Π΅Π· ΠΏΠΎΡ‚Ρ€Π΅Π±ΠΈ Π² Ρ‚Ρ€ΠΈΠ²Π°Π»ΠΎΠΌΡƒ Π·Π±Π΅Ρ€Ρ–Π³Π°Π½Π½Ρ–.
ΠŸΡ€ΠΎΡ†Π΅Ρ виготовлСння Whitley Neill Original London Dry Gin ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡ” Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉΠ½Ρƒ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π³ΠΎΠ½ΠΊΡƒ Ρ‚Π° Ρ–Π½Π½ΠΎΠ²Π°Ρ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΠΉ ΠΏΡ–Π΄Ρ…Ρ–Π΄ Π΄ΠΎ Π²ΠΈΠ±ΠΎΡ€Ρƒ Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π², Ρ‰ΠΎ дозволяє досягти Π½Π΅ΠΉΠΌΠΎΠ²Ρ–Ρ€Π½ΠΎΡ— Π³Π»ΠΈΠ±ΠΈΠ½ΠΈ Ρ‚Π° збалансованості смаку.

Π§ΠΈΡ‚Π°ΠΉΡ‚Π΅ Ρ‚Π°ΠΊΠΎΠΆ: Whitley Neill Navy Strength London Dry Gin | Π”ΠΆΠΈΠ½ Whitley Neill Π· ягідними смаками| Π”ΠΆΠΈΠ½ Whitley Neill Π· цитрусовими смаками | Π”ΠΆΠΈΠ½ Whitley Neill Π· Ρ‚Ρ€ΠΎΠΏΡ–Ρ‡Π½ΠΈΠΌΠΈ смаками

Π―ΠΊΡ– основні ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚ΠΈ смаку Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ?

Π’Ρ–Ρ‚Π»Ρ– Ніл ΠžΡ€Ρ–Π΄ΠΆΡ–Π½Π°Π» Π›ΠΎΠ½Π΄ΠΎΠ½ Π”Ρ€Π°ΠΉ Π”ΠΆΠΈΠ½ Π²ΠΎΠ»ΠΎΠ΄Ρ–Ρ” Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΈΠΌ Ρ‚Π° Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Π½ΠΈΠΌ смаком, Π΄Π΅ ΠΊΠΎΠΆΠ΅Π½ ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚ Π²Ρ–Π΄Ρ–Π³Ρ€Π°Ρ” свою Π²Π°ΠΆΠ»ΠΈΠ²Ρƒ Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ. Ось основні ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚ΠΈ, які ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡŽΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ ΡƒΠ½Ρ–ΠΊΠ°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΉ ΠΏΡ€ΠΎΡ„Ρ–Π»ΡŒ:

  • Π―Π»Ρ–Π²Π΅Ρ†ΡŒ: Π₯ΠΎΡ‡Π° Π²Ρ–Π½ Ρ” основним Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΎΠΌ усіх Π»ΠΎΠ½Π΄ΠΎΠ½ΡΡŒΠΊΠΈΡ… сухих Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π², Ρƒ Whitley Neill Π²Ρ–Π½ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π· Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚Π°ΠΌΠΈ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΌ Ρ‡ΠΈΠ½ΠΎΠΌ, Ρ‰ΠΎ Π½Π΅ Π΄ΠΎΠΌΡ–Π½ΡƒΡ”, Π° Π½Π°Π΄Π°Ρ” збалансовану Ρ…Π²ΠΈΠ»ΡŽ Ρ…Π²ΠΎΠΉΠ½ΠΎΠ³ΠΎ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρƒ.

  • Π¦Π΅Π΄Ρ€Π° цитрусових: Яскравий цитрусовий Π²Ρ–Π΄Ρ‚Ρ–Π½ΠΎΠΊ, Ρ‰ΠΎ Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” свіТості Ρ‚Π° лСгкості смаку.

  • ΠšΠΎΡ€Ρ–Π°Π½Π΄Ρ€: Π‘ΠΏΠ΅Ρ†Ρ–Ρ”Π²ΠΈΠΉ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ Π· Π½ΠΎΡ‚Π°ΠΌΠΈ цитрусів, Ρ‰ΠΎ Π·Π±Π°Π³Π°Ρ‡ΡƒΡ” загальний смаковий ΠΏΡ€ΠΎΡ„Ρ–Π»ΡŒ.

  • Π†ΠΌΠ±ΠΈΡ€: Π’Ρ–Π½ Π½Π°Π΄Π°Ρ” Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ Ρ‚Ρ€ΠΎΡ…ΠΈ ΠΏΡ–ΠΊΠ°Π½Ρ‚Π½ΠΎΡ— Ρ‚Π΅ΠΏΠ»ΠΎΡ‚Ρ–, Ρ‰ΠΎ Π½Π°Π΄Π°Ρ” напою ΠΎΡ€ΠΈΠ³Ρ–Π½Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎΡΡ‚Ρ–.

  • Акацієвий ΠΌΠ΅Π΄: Π›Π΅Π³ΠΊΠΈΠΉ ΠΌΠ΅Π΄ΠΎΠ²ΠΈΠΉ Π²Ρ–Π΄Ρ‚Ρ–Π½ΠΎΠΊ Π½Π°Π΄Π°Ρ” Π³Π»ΠΈΠ±ΠΈΠ½ΠΈ Ρ‚Π° ΠΌ'якості смаку, роблячи ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆ ΠΎΠΊΡ€ΡƒΠ³Π»ΠΈΠΌ.

Π¦Ρ– Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ Ρ€Π°Π·ΠΎΠΌ ΡΡ‚Π²ΠΎΡ€ΡŽΡŽΡ‚ΡŒ Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΈΠΉ Ρ– Π³Π°Ρ€ΠΌΠΎΠ½Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΠΉ смаковий ΠΏΡ€ΠΎΡ„Ρ–Π»ΡŒ, Π΄Π΅ ΠΊΠΎΠΆΠ½Π° Π½ΠΎΡ‚Π° Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ ΠΏΠΎ-особливому.
ΠžΡΠ½ΠΎΠ²Π½Ρ– ΠΊΠΎΠΌΠΏΠΎΠ½Π΅Π½Ρ‚ΠΈ смаку Whitley Neill Original London Dry Gin β€” Ρ†Π΅ Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½Π° комбінація ялівця, цитрусових, ΠΊΠΎΡ€Ρ–Π°Π½Π΄Ρ€Ρƒ, Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Ρƒ Ρ‚Π° Π°ΠΊΠ°Ρ†Ρ–Ρ”Π²ΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ, Ρ‰ΠΎ Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ смак Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΈΠΌ Ρ– збалансованим.

resized-image-1000 - 2024-11-20T131837.328.png

Π‘ΡƒΠ΄Π΅ Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²ΠΎ: Π”ΠΆΠΈΠ½ Whitley Neill Π· Ρ‚Ρ€ΠΎΠΏΡ–Ρ‡Π½ΠΈΠΌΠΈ смаками | Π”ΠΆΠΈΠ½ Whitley Neill Π· ΠΊΠ²Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ Ρ‚Π° Ρ„Ρ€ΡƒΠΊΡ‚ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ смаками | Π”ΠΆΠΈΠ½ Whitley Neill Π· пряним смаком | Π”ΠΆΠΈΠ½ Whitley Neill Π·Ρ– свіТим смаком

Π―ΠΊΡ– ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»Ρ– Π½Π°ΠΉΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΡΡ‚ΡŒ для Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ?

Whitley Neill Original London Dry Gin завдяки своїй ΠΌ'якості Ρ‚Π° збалансованому смаку Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ для приготування Ρ€Ρ–Π·Π½ΠΎΠΌΠ°Π½Ρ–Ρ‚Π½ΠΈΡ… ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»Ρ–Π². Ось ΠΊΡ–Π»ΡŒΠΊΠ° класичних Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚Ρ–Π², які Π½Π°ΠΉΠΊΡ€Π°Ρ‰Π΅ Ρ€ΠΎΠ·ΠΊΡ€ΠΈΠ²Π°ΡŽΡ‚ΡŒ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚ΠΈΡ‡Π½ΠΈΠΉ ΠΏΠΎΡ‚Π΅Π½Ρ†Ρ–Π°Π»:

  • Gin & Tonic: Один Π· Π½Π°ΠΉΠΏΠΎΡˆΠΈΡ€Π΅Π½Ρ–ΡˆΠΈΡ… ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»Ρ–Π² для Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ. Завдяки яскравим цитрусовим Π½ΠΎΡ‚Π°ΠΌ Ρ– лСгкості Whitley Neill Ρ†Π΅ΠΉ ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»ΡŒ Π±ΡƒΠ΄Π΅ особливо ΠΎΡΠ²Ρ–ΠΆΠ°ΡŽΡ‡ΠΈΠΌ.

  • Negroni: ΠšΠ»Π°ΡΠΈΡ‡Π½ΠΈΠΉ ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»ΡŒ Π½Π° основі Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ Π· Π³ΠΎΡ€ΡŒΠΊΠΈΠΌ смаком. Whitley Neill Π΄ΠΎΠ΄Π°Ρ” ΠΉΠΎΠΌΡƒ Π³Π»ΠΈΠ±ΠΈΠ½Ρƒ Ρ– ΠΌ'ΡΠΊΡ–ΡΡ‚ΡŒ, Ρ‰ΠΎ Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ Π½Π°ΠΏΡ–ΠΉ Π½Π΅ Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΌ гострим, як Π· Ρ–Π½ΡˆΠΈΠΌΠΈ Π΄ΠΆΠΈΠ½Π°ΠΌΠΈ.

  • Martini: Π’ΠΈΠ±Ρ–Ρ€ для Ρ‚ΠΈΡ…, Ρ…Ρ‚ΠΎ Ρ…ΠΎΡ‡Π΅ Π²Ρ–Π΄Ρ‡ΡƒΡ‚ΠΈ всі Ρ‚ΠΎΠ½ΠΊΠΎΡ‰Ρ– смаку Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ. Π£ ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½Π°Π½Π½Ρ– Π· оливкою Π°Π±ΠΎ лимонною Ρ†Π΅Π΄Ρ€ΠΎΡŽ Ρ†Π΅ΠΉ ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»ΡŒ Π½Π°Π΄Π°Ρ” класичний ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŒ.

  • Gin Fizz: Π‘Π²Ρ–Ρ‚Π»ΠΈΠΉ, Π»Π΅Π³ΠΊΠΈΠΉ Ρ‚Π° ΠΎΡΠ²Ρ–ΠΆΠ°ΡŽΡ‡ΠΈΠΉ Π½Π°ΠΏΡ–ΠΉ, Ρ‰ΠΎ ΠΏΡ–Π΄ΠΊΡ€Π΅ΡΠ»ΡŽΡ” ΠΊΠ²Ρ–Ρ‚ΠΊΠΎΠ²Ρ– Π½ΠΎΡ‚ΠΊΠΈ Π°ΠΊΠ°Ρ†Ρ–Ρ”Π²ΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ.

Whitley Neill Original London Dry Gin Ρ–Π΄Π΅Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ ΠΏΡ–Π΄Ρ…ΠΎΠ΄ΠΈΡ‚ΡŒ для Ρ‚Π°ΠΊΠΈΡ… ΠΊΠΎΠΊΡ‚Π΅ΠΉΠ»Ρ–Π² як Gin & Tonic, Negroni, Martini Ρ– Gin Fizz завдяки своєму збалансованому Ρ‚Π° ΠΌ'якому смаку.

Π§ΠΎΠΌΡƒ Ρ†Π΅ΠΉ Π΄ΠΆΠΈΠ½ став Ρ‚Π°ΠΊΠΈΠΌ популярним сСрСд ΡˆΠ°Π½ΡƒΠ²Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΡ–Π² класичного ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŽ?

Π’Ρ–Ρ‚Π»Ρ– Ніл ΠžΡ€Ρ–Π΄ΠΆΡ–Π½Π°Π» Π›ΠΎΠ½Π΄ΠΎΠ½ Π”Ρ€Π°ΠΉ Π”ΠΆΠΈΠ½ став справТнім Ρ„Π°Π²ΠΎΡ€ΠΈΡ‚ΠΎΠΌ сСрСд ΡˆΠ°Π½ΡƒΠ²Π°Π»ΡŒΠ½ΠΈΠΊΡ–Π² класичних Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π² завдяки своїй здатності ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΠΉ ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŒ Ρ– Π½ΠΎΠ²Π°Ρ‚ΠΎΡ€ΡΡŒΠΊΡ– Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚ΠΈ. Π’Ρ–Π½ Π½Π΅ лишС Π²Ρ–Π΄ΠΏΠΎΠ²Ρ–Π΄Π°Ρ” Π²ΠΈΠΌΠΎΠ³Π°ΠΌ, які ΡΡ‚Π°Π²Π»ΡΡ‚ΡŒ Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚Π΅Π»Ρ– класичних Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρ–Π², Π°Π»Π΅ ΠΉ Π·Π΄Π°Ρ‚Π½ΠΈΠΉ Π·Π΄ΠΈΠ²ΡƒΠ²Π°Ρ‚ΠΈ Π½ΠΎΠ²ΠΈΠΌΠΈ смаковими нюансами, які Π·β€™ΡΠ²Π»ΡΡŽΡ‚ΡŒΡΡ завдяки Π²ΠΈΠΊΠΎΡ€ΠΈΡΡ‚Π°Π½Π½ΡŽ Π°ΠΊΠ°Ρ†Ρ–Ρ”Π²ΠΎΠ³ΠΎ ΠΌΠ΅Π΄Ρƒ Ρ‚Π° Ρ–ΠΌΠ±ΠΈΡ€Ρƒ.

Π’Π°ΠΊΠΎΠΆ Π·Π½Π°Ρ‡Π½Ρƒ Ρ€ΠΎΠ»ΡŒ Π²Ρ–Π΄Ρ–Π³Ρ€Π°Ρ” Π΄ΠΎΡΡ‚ΡƒΠΏΠ½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Ρ†ΡŒΠΎΠ³ΠΎ Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ Π½Π° Ρ€ΠΈΠ½ΠΊΡƒ Ρ‚Π° ΠΉΠΎΠ³ΠΎ Π²Ρ–Π΄ΠΌΡ–Π½Π½Π° Ρ†Ρ–Π½Π° для ΠΏΡ€ΠΎΠ΄ΡƒΠΊΡ†Ρ–Ρ— ΠΏΡ€Π΅ΠΌΡ–ΡƒΠΌ-класу. Whitley Neill ΠΏΡ€ΠΈΠ²Π΅Ρ€Π½ΡƒΠ² ΡƒΠ²Π°Π³Ρƒ завдяки своєму Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΠΎΠΌΡƒ Π°Ρ€ΠΎΠΌΠ°Ρ‚Ρƒ, Π°Π»Π΅ водночас Π·Π°Π»ΠΈΡˆΠ°Ρ”Ρ‚ΡŒΡΡ доступним для Π±Ρ–Π»ΡŒΡˆΠΎΡΡ‚Ρ– Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚Π΅Π»Ρ–Π² Π°Π»ΠΊΠΎΠ³ΠΎΠ»ΡŒΠ½ΠΈΡ… Π½Π°ΠΏΠΎΡ—Π².
Whitley Neill Original London Dry Gin став популярним завдяки ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½Π°Π½Π½ΡŽ Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΎΠ³ΠΎ ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŽ, Ρ–Π½Π½ΠΎΠ²Π°Ρ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΡ… Ρ–Π½Π³Ρ€Π΅Π΄Ρ–Ρ”Π½Ρ‚Ρ–Π² Ρ‚Π° доступності, Ρ‰ΠΎ Π΄ΠΎΠ·Π²ΠΎΠ»ΠΈΠ»ΠΎ Π±Ρ€Π΅Π½Π΄Ρƒ Π·Π°Π²ΠΎΡŽΠ²Π°Ρ‚ΠΈ сСрця Π±Π°Π³Π°Ρ‚ΡŒΠΎΡ… Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚Π΅Π»Ρ–Π² Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ.

Π’Ρ–Ρ‚Π»Ρ– Ніл ΠžΡ€Ρ–Π΄ΠΆΡ–Π½Π°Π» Π›ΠΎΠ½Π΄ΠΎΠ½ Π”Ρ€Π°ΠΉ Π”ΠΆΠΈΠ½ β€” Ρ†Π΅ Π²ΠΈΡˆΡƒΠΊΠ°Π½ΠΈΠΉ Π½Π°ΠΏΡ–ΠΉ, який ΠΏΠΎΡ”Π΄Π½ΡƒΡ” Ρ‚Ρ€Π°Π΄ΠΈΡ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΠΉ лондонський ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŒ Π· Ρ–Π½Π½ΠΎΠ²Π°Ρ†Ρ–ΠΉΠ½ΠΈΠΌΠΈ Π΅Π»Π΅ΠΌΠ΅Π½Ρ‚Π°ΠΌΠΈ. Π™ΠΎΠ³ΠΎ виготовлСння, смаковий ΠΏΡ€ΠΎΡ„Ρ–Π»ΡŒ Ρ‚Π° ΡƒΠ½Ρ–Π²Π΅Ρ€ΡΠ°Π»ΡŒΠ½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ Ρƒ коктСйлях Π·Ρ€ΠΎΠ±ΠΈΠ»ΠΈ ΠΉΠΎΠ³ΠΎ популярним сСрСд справТніх ΠΏΠΎΡ†Ρ–Π½ΠΎΠ²ΡƒΠ²Π°Ρ‡Ρ–Π² Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ. Завдяки високій якості Ρ– Ρ‡ΡƒΠ΄ΠΎΠ²ΠΎΠΌΡƒ смаку Ρ†Π΅ΠΉ Π΄ΠΆΠΈΠ½ ΠΎΡ‚Ρ€ΠΈΠΌΠ°Π² визнання сСрСд Ρ‚ΠΈΡ…, Ρ…Ρ‚ΠΎ Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚ΡŒ класичний ΡΡ‚ΠΈΠ»ΡŒ, Π°Π»Π΅ ΡˆΡƒΠΊΠ°Ρ” Π½ΠΎΠ²Ρ–, Ρ†Ρ–ΠΊΠ°Π²Ρ– Π²Ρ–Π΄Ρ‚Ρ–Π½ΠΊΠΈ смаку.

Π£ наступній статті ΠΌΠΈ Π΄Π΅Ρ‚Π°Π»ΡŒΠ½ΠΎ розглянСмо Π’Ρ–Ρ‚Π»Ρ– Ніл ΠšΠΎΠ½Π½ΠΎΡ–ΡΠ΅Ρ€Ρ ΠšΠ°Ρ‚ (Whitley Neill Connoisseur’s Cut), з’ясуємо, Ρ‡ΠΈΠΌ Π²Ρ–Π½ Π²Ρ–Π΄Ρ€Ρ–Π·Π½ΡΡ”Ρ‚ΡŒΡΡ Π²Ρ–Π΄ Ρ–Π½ΡˆΠΈΡ… Π²Π°Ρ€Ρ–Π°Π½Ρ‚Ρ–Π² Ρ†Ρ–Ρ”Ρ— ΠΌΠ°Ρ€ΠΊΠΈ Ρ‚Π° Ρ‡ΠΎΠΌΡƒ Π²Ρ–Π½ Π·Π΄ΠΎΠ±ΡƒΠ²Π°Ρ” ΠΏΠΎΠΏΡƒΠ»ΡΡ€Π½Ρ–ΡΡ‚ΡŒ сСрСд досвідчСних Π»ΡŽΠ±ΠΈΡ‚Π΅Π»Ρ–Π² Π΄ΠΆΠΈΠ½Ρƒ.